SALTO 1 & 2

Salto er en avdeling for de eldste barna i barnehagen som er 5-6 åringene. Her er vi 24 barn og 4 voksne. Filip og Erik er pedagogiske ledere.  Marita og Brit Reidun jobber som Pedagogiske medarbeidere. Gruppen er som regel delt i to, hvor vi veksler på å være på tur på naustet. Gruppen som er igjen i barnehagen bruker nærområdet til å gå på tur. Vi er også flittige brukere av barnehagen sin buss! 

For den gruppen som har tur-uke, går turen ofte til naustet vårt i Dusavika. Her koser vi oss i sjøkanten og ved bålplassen vår. Her vil barn og voksne fiske, sette teiner, lære om livet i fjæra + mye, mye mer. Vi har også en båt som vi bruker, hvor vi setter ut teiner, besøker ulike øyer og fisker. 

Gruppen som er i barnehagen vil fokusere på de andre idrettsområdene som barnehagen har som hovedfokus. Vi vil gå på svømming, på skøyter, klatre og ha opplegg i gymsal, samt turer i nærmiljøet mm. Aktiviteter som forming, baking, spill, sang og musikk og sosial kompetanse vil også være områder vi vil ha fokus på. I tillegg jobber vi fast med skoleforberedende oppgaver en gang i uken. 

Lurer dere på noe, så er det bare å ta kontakt!

Salto 1

Tlf:992 04 747

Mail: filbee@egenesidrettsbarnehage.no

 

Salto 2

Tlf:992 04 750

Mail:   erijoh@egenesidrettsbarnehage.no